6 Mart 2010 Cumartesi

İliklerime işlemiş pesimizm. Nasıl kurtulacağımın planlarını yapıyorum. İlk şıkta spora başlamak var. Malum, böbrek üstü salgılarını arttırmaya birebir. Yok yahu beyinde salgılanıyordu bu hormon. Herneyse hareketsiz oturmak sanırım kötümser yapıyor beni.

4 yorum:

Vil. dedi ki...

seni de bu havalar mahvetti, bilirim. bir gelsin bahar da bak o zaman görelim seni...
içindeki çocuğu öldürme canım, hepimiz arada sırada mızmızlanmıyor muyuz? hayat yaşanılası, her şeye rağmen..hele ki İstanbulda, "life is life".. tadını çıkar!!

Gonca dedi ki...

Ya Vil ben İstanbulda yaşadığımı farkedemiyorum ki :( Bişeyleri değiştirmek istiyorum artık, daha güzel bir yaşam için gelmişken buraya eskisinden beter bir hale neden geldi herşey :((

s dedi ki...

bizim spor bilimlerinin spor aktivitelerine gitmek için form doldurdum demin, sen beni götürmeyi becerememiştin, sen yokken becerebilecek miyim bilmiyorum. bak ben bir adım attım, it's your turn ;)

Gonca dedi ki...

Çok sevindim canım benim. Bak süper hissedeceksin, garanti veriyorum. Hele ki şu yağmurun bol güneşin hiç olduğu günlerde.
Benim burda öyle bilimsel spor imkanım yok, bir alışveriş merkezinin spor salonu may be. Ya da parkın tekine atıcam kendimi :))

2022'ye not

 2022'de aldığım en güzel karar "hayatıma giren herkese kapıyı çıplak açmamak" oldu.