10 Eylül 2009 Perşembe

Ayyyyy çok kırgınım ulaaan. Yok mu benim kalbimi onaracak. Ya da "değmez" kelimesini anlamamı sağlayacak. Hep oyun oynuyorsun bana hep, en zayıf yanımdan vuruveriyorsun.

3 yorum:

V. dedi ki...

bana da aynısı oluyor.. hele de bu aralar.. bir kırgın, bir kırgınım ki, bir daha bütün olur mu parçalarım meraktayım. olur da, ne kadar uzun sürer kim bilir.. bıraksalar sabaha kadar ağlarım. üstüne üstlük bir de senin gidişine ağlarım. yanında rahatlıkla ağlayabildiğim arkadaşım, canım sırdaşım. yokluğunu çoook derinden hissedeceğim.

Gonca dedi ki...

Birinden biri iyi gitmeli insanın hayatında ya işi ya işvesi değil mi? Bu da geçer biliyorsun, biliyorsun da geçene kadar yaşamak ağır gelmese keşke diyorsun. Uzaktan arakadaş olunmuyor biliyorum. Paylaşacaksın ki günlük sıkıntıları dile gelip döküldükçe kelimeler daha az acıtsın canını yaşamak. Ya ben niye üzülüyorum sizden ayrılmaya bu kadar sanıyorsun. Yapabileceğim en güzel şey, ki gerçek dostlarım için hep yaptığım da budur nitekim, ayrıldığım sıcaklıkta kucaklamak ne zaman olacağı bilinmeyen bir sonraki görüşmede. En az son seferki kadar içten olmak..Beklediğimde budur en fazla zaten. 10 yıl sonra da dün ayrılmış gibi güvenebilmeli, koluna girebilmedi. Eminim de öyle olacaktır...

enmery dedi ki...

evet! kesinlikle! ben o gunu bekliyor ve hayaliyle yasiyorum mesela :))) hepinizi cooook ozlediiiiim!!!!!!!!!

2022'ye not

 2022'de aldığım en güzel karar "hayatıma giren herkese kapıyı çıplak açmamak" oldu.